Har du spørsmål om markedsføring? 🤔 

⬇️ Her er noen av de vanlige vi møter på ⬇️

Kan dere garantere resultater?


Om du får et hvilket som helst annet svar enn “absolutt”, løp… 🏃 Da har du ikke med et skikkelig mediebyrå å gjøre. Vi er her for å gjøre markedsføring lønnsomt, slik det burde være. Om vi ikke treffer målene vi blir enig om, betaler du oss ikke. 


Med andre ord: Ja, vi garanterer resultater. 


Hvorfor Facebook ads?

Facebook sin plattform er en av verdens kraftigste markedsførings verktøy bedriftseiere kan bruke for å øke kundemassen. Facebook og Instagram er en plattform med over 3 millioner brukere og enorme mengder data bedrifter som din kan benytte seg av. Ta kalkulerte avgjørelser ved hjelp av et systemet med kraftige algoritmer som gir deg muligheten til å skalere ut annonser raskt og effektivt. 

Hvorfor Google ads?

93% av global trafikk kommer fra Google søk, bilder eller maps. Med Google annonser treffer du kunder når de er i det stadiet hvor de er interessert i produktet eller tjenesten du tilbyr.


I tillegg betaler du kun per klikk på annonsen din i Google sine resultatsider, eller for en lengre visning visning av Youtube annonsen din. Google ads er altså en kosteffektiv og lønnsom måte å drive trafikk og salg på nettsiden din.

Sporing: Piksel & Google Analytics

Pikselen er en kodebit du plasserer på nettstedet ditt for å hjelpe deg å måle, optimalisere og bygge opp publikum for annonsekampanjene dine. 


Mål konverteringer på tvers av enheter, optimaliser levering til de som sannsynligvis vil utføre en handling, opprett egendefinerte publikum basert på besøkende på nettstedet ditt og finn ut mer om nettstedstrafikken


Analyser besøkende som går inn og ut fra nettsiden din og bruk dataen til å drive aktiv og målrettet markedsføring. 

Hva er verdibasert markedsføring?


Dette bygger på et skifte i forholdet mellom forbrukeren og selgeren: Nå som alle har tilgang på det aller meste av både informasjon, tjenester og produkter, ligger makten hos forbrukeren. Derfor skal innhold og annonser utdanne, tjene og løse problemene til forbrukeren. Dette er presist det du gjør når du driver verdibasert markedsføring. 


Hva gjør et markedsføringsbyrå? 


Et markedsføringsbyrå analyserer trafikk og data for å analysere hvilke plattformer som er mest lønnsom for bedriften din. Et godt markedsføringsbyrå sørger for at du alltid genererer størst mulig resultater til lavest mulig kostnad. For å klare dette må byrået kjenne bedriften din inn og ut. 


Markedsførere analyserer tidligere kampanjer, dataen du har samlet, konkurrenter, trender i markedet hos både forbruker & konkurrenter og engasjementet du har fått fra de ulike plattformer for å legge fram og implementere en strategi som svarer på forbrukerens spørsmål, fyller markedets tomrom og øker omsetningen din.


Hva er digital markedsføring? 


Digital markedsføring er markedsføring på digitale plattformer. Her kan du markedsførere basert på dataen du innhenter. Dette gjør det langt lettere å tilrettelegge kommunikasjonen basert på interessen til den enkelte forbruker. 

Ved hjelp av data sporing og grundige markedsanalyser driver vi verdibasert markedsføring. Denne verdien tar utgangspunkt i interessene den enkelte forbrukeren har og hvordan de har engasjert seg på dine ulike plattformer tidligere. 

Denne verdiskapingen er hovedfilosofien bak økte konverteringer. Trykk her om du vil vite mer: Om oss.

Kan jeg få en gratis demo?


Er du bedriftseier og ønsker å nå ut til et større publikum? Så klart skal du få lov. Har du en spesifikk målgruppe du vil nå ut til? Vi tar med glede utfordringen. Ønsker du høyere omsetning? Vi elsker å få bedriftseiere til å smile! Vil du øke bevisstheten rundt merkevaret ditt? Vi elsker deg med ambisjoner. Har du ambisjoner? Trykk her så skal du få en demo: Book demo.


Ta kontakt.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer, send oss ​​gjerne en melding! Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan.