OMNI EFFEKTEN

En utfordring vi ønsker å ha deg med på!

Test våre ferdigheter og finn ut om vi er en god match med kun 1000kr. Alt går til annonser for din bedrift på enten Facebook, Instagram, Youtube eller Google.

Slik fungerer det:

Bedriftseiere som vil teste ferdighetene våres kan gjøre så med kun 1 000 NOK. En mindre sum som går rett til annonsebudsjett helt uten forpliktelser eller skjulte kostander. Poenget er å gi deg en indikasjon på hvordan et samarbeid med oss vil se ut. 


Dersom du ønsker å være med vil vi først og fremst ta en virtuell kaffe hvor vi lærer mer om bedriften din. Deretter utformer vi kampanjen, tilpasser det for målgruppen din og sender det til deg for godkjenning.


Når du har godkjent utkastet er vi i gang og annonsebudsjettet settes på totalt 1 000 kroner. 

Hvem kan være med?

Alle bedriftseiere kan være med enten du selger kopper på nett eller bilvask i fysisk person.


Det eneste det står på er at du har kapasitet til å påta deg nye kunder og at du er snille med kundene dine. Om du tar hånd om dette så fikser vi resten!

Hva er hensikten?

Målet her er å sette en tryggere sum for å vise deg resultatene vi kan gi din bedrift og verdien vi kan komme med. 


Hensikten er å sette ferdighetene våre på prøve med et usedvanlig lavt annonse budsjett og, forhåpentligvis, få det til å fungere selv om. 


Etter å ha sett en 13 500kr avkastning på første 600 NOK brukt ble vi oppfordret til å prøve oss på denne utfordringen. Konkurranse-glad som vi er måtte vi rett og slett si ja. 

La utfordringen starte!

Fortell oss litt om bedriften din så kommer en av våre eksperter tilbake til deg.